Alle Kategorier

Selskapet profil

Hjem>Om Oss>Selskapet profil

Selskapet profil

        Etablert i 1993, dekker Zhangjiagang Gang Hang Warp Knitting Co, Ltd et område på nesten 20000 kvadratmeter. Gang Hang ligger i Yangtze River Delta med utviklet økonomi, og har utmerket beliggenhet og praktisk transport, nær det internasjonale handelssenteret, Shanghai (ca. 1.5 times kjøring).

        Gang Hang tok ledelsen i introduksjonen av tricot warp strikkemaskiner og vridningsenheter fra Liba Maschinenfabrik GmbH i Kina. I dag har Gang Hang 18 produksjonsmaskiner, den årlige produksjonen på mer enn 2000 tonn og en årlig omsetning på mer enn 40 millioner yuan.

        Engasjert i utviklingen av warp -strikkeproduksjon i over 20 år, har Gang Hang dannet et sett med et komplett rimelig produksjonssystem og vitenskapelig effektivt selskapsledelsessystem. Fra kjøp av råvarer, veving og farging av greige stoffer til inspeksjon og fletting av ferdige stoffer, gir Gang Hang topp kvalitet, kontrollerer kostnadene strengt og tilbyr den beste prisen til kundene.

        Gang Hang er sertifisert av ISO-9001: 2015 og GRS.

        Gang Hang produserer mesh -stoffer med mer enn 100 typer spesifikasjoner. Med høy kvalitet og rimelig pris, brukes våre produkter mye i sko, luer, kofferter, vesker, vaskeriposer, kontorstoler, barnevogner, hjemmetekstil, sportsutstyr, medisinsk utstyr, militære forsyninger, bilrør som sirkulerer vann, etc. I tillegg kan vi produsere mesh-stoffer av hvilken som helst farge, bredde eller hardhetsgrad, brannmotstand, fluorescens, anti-UV, antibakteriell, plastbelegg, miljøvennlig og så videre i henhold til kundenes krav.

        Gang Hang er en stabil leverandør av GoodBaby, og leverer også bilsirkulerende vannrør for Toyota og FAW Group. I årevis har Gang Hang vært høyt anerkjent av markedet og vunnet tillit fra kundene på grunn av den utmerkede produktkvaliteten.

1

FABRIKSINNGANG

2

TEKSTILVERKSTED

3

TEKSTILVERKSTED

4

GREIGE LAGRING

5

FERDIG STOVLAGRING

6

LADEOMRÅDE

7

LADEOMRÅDE

8

PRØVEROM

9

PRØVEROM

10

PRØVEROM

Hot kategorier